Datum:27 januari 2023Tijd:20:00Locatie:Seacon Stadion - De Koel

ADO Den Haag gaat op maandag 13 februari op bezoek bij Jong PSV, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze uitwedstrijd is inmiddels van start gegaan. De verkoop loopt tot vrijdag 10 februari 17:00 uur. De regeling betreft een verplichte bus- en autocombi. In totaal zijn er 150 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop uitsluitend voor (halve) Seizoenkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Supporters die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuwe halve Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke ADO Den Haag-Ticketshop 

Autocombi
Een autocombi-ticket kost EUR 9,-. Voor de autocombi geldt omwisselen tussen 17:30 en 18.00 uur in Den Haag aan de stadionkassa (naast poort 15-18, Haaglanden tribune). Er zijn 100 autocombi kaarten beschikbaar.  

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 25,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 17:00 uur waarna we uiterlijk om 17:15 zullen vertrekken op weg naar Eindhoven. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Eindhoven. Fouilleren zal in Eindhoven plaatsvinden. Ongeopende flesjes en blikjes drinken mogen mee. Alcohol is verboden en er wordt geen alcohol geschonken op het uitvak. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen. 

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner