Datum:06 januari 2023Tijd:20:00Locatie:Riwal Hoogwerkers Stadion

ADO Den Haag gaat op vrijdag 6 januari op bezoek bij FC Dordrecht de aftrap is om 20:00 uur. In totaal zijn er 300 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Vanwege de overstap op het gebied van kaartverkoop en registratie software is de kaartverkoop later gestart. De kaartverkoop loopt tot donderdag 5 januari 17:00 uur. Uitsluitend Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid een kaart aan te schaffen voor deze uitwedstrijd. Daarbij hebben vele supporters reeds een reservering gemaakt waarmee zij verzekert zijn van een buscombi ticket (deze dient nog wel aangekocht te worden). Via onderstaande stappen kun iedereen nu het buscombi-ticket aankopen. 

Stap 1: Nieuwe registratie
Wij vragen iedereen eenmalig een nieuwe registratie te voltooien. Meer informatie hierover ontvang je per mail. Jij kunt echter nu al registreren via deze link

Stap 2: Ticket aankopen
Na registratie heb je de mogelijkheid om een kaart aan te kopen. Ga naar de ticketshop en log in met je nieuwe account. Na de automatische koppeling van jouw Seizoenkaart heb je de mogelijkheid jouw buscombi-ticket voor FC Dordrecht - ADO Den Haag aan te kopen.

Gelukt? Let op!
Het genereren van je E-ticket kan even duren. Na maximaal 60 minuten kun je jouw E-ticket downloaden.  

FC Dordrecht uit
Een buscombi-ticket is deze wedstrijd verkrijgbaar voor EUR 24,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 17:45 uur uur waarna we uiterlijk om 18:15 uur zullen vertrekken. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check en fouillering wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het instappen van de bussen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Op die manier is er duidelijk toezicht op wie in welke bus plaatsneemt. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Dordrecht. Fouilleren zal in Dordrecht plaatsvinden. Ongeopende flesjes en blikjes drinken mogen mee. Alcohol is verboden. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen. 

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner