Datum:19 augustus 2022Tijd:20:00Locatie:Stadion de Geusselt

ADO Den Haag gaat op vrijdag 6 januari op bezoek bij FC Dordrecht de aftrap is om 20:00 uur. In totaal zijn er 300 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Omdat ADO Den Haag de overstap maakt naar een nieuw ticketing en registratiesysteem start de verkoop later dan gebruikelijk. Vanaf dinsdag 3 januari 14:00 uur is het mogelijk om hier een kaart aan te schaffen. 

FC Dordrecht uit
Een buscombi-ticket is deze wedstrijd verkrijgbaar voor EUR 24,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 17:45 uur uur waarna we uiterlijk om 18:15 uur zullen vertrekken. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check en fouillering wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Supporters die een kaart voor deze uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Gereserveerde kaarten
Seizoenkaarthouders die reeds een kaart hebben gereserveerd zijn verzekert van een buscombi ticket. Wel dienen zij deze nog aan te kopen. Dit is mogelijk vanaf dinsdag 3 januari 14:00 uur.

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner