Datum:17 mei 2022Tijd:20:00Locatie:Cars Jeans Stadion

Finale play-offs: (uitverkocht) 

Publieke tribunes uitverkocht
Voor deze wedstrijd was een vrije verkoop van toepassing. Seizoenkaarthouders die verlengd hebben, net als de vorige play-off wedstrijden, gratis toegang tot deze wedstrijd. 

Bezoekers die voor het eerst aankopen zullen extra gecheckt worden. ADO Den Haag behoudt zich het recht voor om kaarten te blokkeren wanneer het vermoeden bestaat dat kaarten door supporters van Excelsior zijn aangekocht.

Prijzen

TribunePrijs
Aad Mansveldtribune D - J
Volwassenen € 19,50
Kids (t/m 12 jaar) € 14,50
Haaglandentribune K - S
Volwassenen € 23,-
Kids (t/m 12 jaar) € 17,-
Lex Schoenmaker Familietribune (T) en U-W
Volwassenen € 19,50
Kids (t/m 12 jaar) € 10,-
Eretribune A/C
Volwassenen € 38,50
Jeugd € 33,50
Kinderen € 24,50

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. Kosten om op P1 te parkeren bedragen €10,-. Klik hier voor meer informatie over het parkeren.

Routebeschrijving

Het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag is zeer goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto is het Cars Jeans Stadion te bereiken via de noordelijke- (route N) en zuidelijke (route Z) aanrijdroute. Route N en Z zijn op de snelweg (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter 'N' of 'Z'. Klik hier voor meer informatie over de routebeschrijving

Toegang

Toegang tot het stadion is met ingang van dit seizoen ook mogelijk door je toegangskaart op je telefoon te laten scannen. Het meenemen van een goed uitgeprint ticket kan natuurlijk ook. Indien je op een wedstrijddag je Seizoenkaart of wedstrijdticket vergeten bent mee te nemen of uit te printen en je niet via je telefoon kunt scannen, kun je bij de Infokassa aan de kant van de Haaglandentribune een duplicaatkaart aanvragen zodat je toch naar binnen kunt. Per duplicaatkaart wordt €5,- in rekening gebracht welke direct contant of per pin dient te worden voldaan.

Fans met een beperking

Om de toegankelijkheid van het Cars Jeans Stadion voor iedereen optimaal te maken zijn er een aantal voorzieningen beschikbaar voor de mindervalide voetballiefhebbers. Op P2VIP bij de hoofdingang zijn er 7 MIVA parkeerplaatsen en bij P3 30 MIVA parkeerplaatsen. Er zijn een aantal ingangen van het Cars Jeans Stadion rolstoelvriendelijk. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor mindervaliden.

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner