Datum:26 oktober 2021Tijd:20:00Locatie:Sportcomplex de Ebbenhorst

ADO Den Haag gaat op vrijdag 10 maart op bezoek bij Top Oss, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De verkoop loopt tot donderdag 9 maart 17:00 uur. De regeling is aangepast en betreft uitsluitend nog een buscombi. Er zijn in totaal 450 kaarten beschikbaar. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop voor (halve) Seizoenkaart met geldige foto
Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Seizoenkaarthouders die een kaart voor deze uitwedstrijd willen aanschaffen dienen wel bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuwe halve Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval dien je langs te gaan in onze fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Actieve Clubkaarthouders met geldige foto
Ook Clubkaarthouders die in het verleden al een uitwedstrijd bezocht hebben ontvangen de mogelijkheid één kaart aan te schaffen. Van belang is dat de clubkaart nog altijd actief is. Clubkaarthouders die in het verleden al een uitwedstrijd bezocht hebben beschikken over een geldige foto in het systeem en dus de uitkaartstatus.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke ADO Den Haag Ticketshop

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 30,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 16:45 uur waarna we uiterlijk om 17:30 uur zullen vertrekken op weg naar Oss. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Autocombi wordt buscombi: 
Supporters van ADO Den Haag die eerder een autocombi-kaart hadden bemachtigd krijgen de mogelijkheid om deze om te zetten naar een buscombi-kaart. Wij verzoeken iedereen met een autocombi kaart via de link 'Auto-Buscombi Top Oss' aan te geven of je van het buscombi-ticket gebruik wenst te maken en akkoord te gaan met de meerprijs van EUR 20,-. Betaling geschiedt voorafgaand aan vertrek op vrijdag 10 maart bij de stadionkassa. 

Indien je de keuze maakt niet mee te gaan met de buscombi willen we je verzoeken het formulier eveneens in te vullen zodat we het bedrag uiterlijk binnen twee weken kunnen terugstorten op je bankrekening.

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet mee in de buscombi. Fouillering zal in Oss plaatsvinden. Het meenemen van ongeopende flesjes en blikjes is niet toegestaan. Pakjes drinken en eten mag wel. Alcohol op de heenreis is verboden. Daarbij is het in het gastenvak uitsluitend mogelijk om met de PIN te betalen. 

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner