Datum:26 oktober 2021Tijd:20:00Locatie:Sportcomplex de Ebbenhorst

Sparta Nijkerk - ADO Den Haag

Voor de uitwedstrijd van ADO Den Haag tegen Sparta Nijkerk, in de eerste ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi, geldt een vrije vervoersregeling. Dit betekent dat supporters van ADO Den Haag zelf bepalen op welke wijze ze naar Nijkerk afreizen en ook hoe laat. Voor het uitvak zijn er 500 kaarten beschikbaar. De kaartverkoop loopt tot uiterlijk zondag 24 oktober 17:00 uur, dus zorg dat je voor die tijd je toegangskaart besteld.

Toegangskaart uitvak (EUR 13,-)
Supporters die kiezen voor de autocombi worden verzocht om met minimaal drie en maximaal negen inzittende af te reizen naar Breda. Houder van de Seizoen- of Clubkaart dient het omwisselbiljet persoonlijk aan te schaffen en op de wedstrijddag om te wisselen bij het Cars Jeans Stadion.

Buscombi (EUR 26,-)
ADO Den Haag wil ook voor deze wedstrijd supporters de mogelijkheid geven met de buscombi naar de wedstrijd te gaan. Bij een verkoop van minder dan 25 kaarten voor de buscombi behoudt ADO Den Haag zich echter het recht voor om de bus te annuleren. Alleen in dit geval zal ADO Den Haag tot restitutie overgaan.

actiebtn inl scc 

Let op CoronaCheck
Heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC (reiziger binnen de EU), laat je dan binnen 24 uur maar uiterlijk 2 uur voor de wedstrijd testen. Een afspraak maken doe je via testenvoortoegang.nl of via de CoronaCheck-app (indien werkzaam). Zorg ervoor dat je op tijd een afspraak maakt in verband met verwachte drukte. De verantwoordelijkheid voor het kunnen tonen van een negatieve testuitslag ligt bij de bezoekers van het evenement. Kinderen tot 13 jaar hebben geen testuitslag nodig.

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner