Datum:22 oktober 2021Tijd:20:00Locatie:Cars Jeans Stadion

Beleef de thuiswedstrijden in het Cars Jeans stadion!

Vrije Kaartverkoop
Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop. Dit betekent dat je zonder problemen tickets kunt bestellen. Bestel jouw kaarten direct via onderstaande button of aan de stadionkassa.

actiebtn kaartverkoop

Seizoen- en Clubkaarthouders kopen met korting
Seizoenkaarthouders ontvangen 10% korting en Clubkaarthouders ontvangen 5% korting bij aankoop van (extra) kaarten. Om deze korting te ontvangen is het van belang dat je inlogt binnen je persoonlijke 'Mijn ADO Den Haag'-omgeving. Hier kan je kiezen voor 'Dagkaarten (S)CC-houders en kun je nadat je bent ingelogd tickets met korting bestellen. 

actiebtn inl scc

Prijzen

TribunePrijs
Aad Mansveldtribune D - J
Volwassenen € 17,50
Kids (t/m 12 jaar) € 12,50
Haaglandentribune K - S
Volwassenen € 21,-
Kids (t/m 12 jaar) € 15,-
Lex Schoenmaker Familietribune (T) en U-W
Volwassenen € 17,50
Kids (t/m 12 jaar) € 8,-
Eretribune A/C
Volwassenen € 36,50
Jeugd € 31,50
Kinderen € 22,50

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. Kosten om op P1 te parkeren bedragen €10,-. Klik hier voor meer informatie over het parkeren.

Routebeschrijving

Het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag is zeer goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto is het Cars Jeans Stadion te bereiken via de noordelijke- (route N) en zuidelijke (route Z) aanrijdroute. Route N en Z zijn op de snelweg (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter 'N' of 'Z'. Klik hier voor meer informatie over de routebeschrijving

Toegang

Toegang tot het stadion is met ingang van dit seizoen ook mogelijk door je toegangskaart op je telefoon te laten scannen. Het meenemen van een goed uitgeprint ticket kan natuurlijk ook. Indien je op een wedstrijddag je Seizoenkaart of wedstrijdticket vergeten bent mee te nemen of uit te printen en je niet via je telefoon kunt scannen, kun je bij de Infokassa aan de kant van de Haaglandentribune een duplicaatkaart aanvragen zodat je toch naar binnen kunt. Per duplicaatkaart wordt €5,- in rekening gebracht welke direct contant of per pin dient te worden voldaan.

Fans met een beperking

Om de toegankelijkheid van het Cars Jeans Stadion voor iedereen optimaal te maken zijn er een aantal voorzieningen beschikbaar voor de mindervalide voetballiefhebbers. Op P2VIP bij de hoofdingang zijn er 7 MIVA parkeerplaatsen en bij P3 30 MIVA parkeerplaatsen. Er zijn een aantal ingangen van het Cars Jeans Stadion rolstoelvriendelijk. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor mindervaliden.

Coronacheck

Heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC (reiziger binnen de EU), laat je dan binnen 24 uur maar uiterlijk 2 uur voor de wedstrijd testen. Een afspraak maken doe je via testenvoortoegang.nl of via de CoronaCheck-app (indien werkzaam). Zorg ervoor dat je op tijd een afspraak maakt in verband met verwachte drukte. De verantwoordelijkheid voor het kunnen tonen van een negatieve testuitslag ligt bij de bezoekers van het evenement. Kinderen tot 13 jaar hebben geen testuitslag nodig.

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner