Datum:15 oktober 2021Tijd:20:00Locatie:SolarUnie Stadion

Helmond Sport - ADO Den Haag

Voor de uitwedstrijd van ADO Den Haag tegen Helmond Sport geldt een verplichte buscombi. Voor deze wedstrijd geldt dat het stadion weer van haar volledige capaciteit mag uitgaan. Voor het uitvak zijn er daarom maximaal 380 kaarten beschikbaar. De kaartverkoop loopt tot donderdag 14 oktober 17.00 uur. 

Kaartverkoop

Buscombi

Bij een verkoop van minder dan 25 kaarten voor de buscombi behoudt ADO Den Haag zich het recht voor om de bus te annuleren. Alleen in dit geval zal ADO Den Haag tot restitutie overgaan
De ticketprijs voor de buscombi is EUR 24,- per persoon. Klik op onderstaande button om in te loggen met jouw Seizoen of Clubkaartnummer en zorg dat je erbij bent vrijdag. 


actiebtn inl scc
 

Let op CoronaCheck
Heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC (reiziger binnen de EU), laat je dan binnen 24 uur maar uiterlijk 2 uur voor de wedstrijd testen. Een afspraak maken doe je via testenvoortoegang.nl of via de CoronaCheck-app (indien werkzaam). Zorg ervoor dat je op tijd een afspraak maakt in verband met verwachte drukte. De verantwoordelijkheid voor het kunnen tonen van een negatieve testuitslag ligt bij de bezoekers van het evenement. Kinderen tot 13 jaar hebben geen testuitslag nodig.

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner