Datum:20 september 2021Tijd:20:00Locatie:Sportpark De Herdgang

Jong PSV - ADO Den Haag

Voor de uitwedstrijd van ADO Den Haag tegen Jong PSV geldt een verplichte auto/ buscombi. Ook voor deze wedstrijd geldt dat het stadion voor maximaal 2/3 van haar capaciteit gevuld mag zijn. Voor het uitvak zijn er daarom maximaal 200 kaarten beschikbaar. 150 voor de autocombi en 50 voor de buscombi. De kaartverkoop loopt tot vrijdag 17 september 12.00 uur. 

Autocombi (EUR 9,-)
Supporters die kiezen voor de autocombi worden verzocht om met minimaal drie en maximaal negen inzittende af te reizen naar Eindhoven. Houder van de Seizoen- of Clubkaart dient het omwisselbiljet persoonlijk aan te schaffen en op de wedstrijddag om te wisselen bij het Cars Jeans Stadion.

Buscombi (EUR 21,-)
Bij een verkoop van minder dan 25 kaarten voor de buscombi behoudt ADO Den Haag zich het recht voor om de bus te annuleren. Alleen in dit geval zal ADO Den Haag tot restitutie overgaan.

Kaartverkoop

Autocombi
Ticketprijs € 9,-
Buscombi
Ticketprijs € 21,-

actiebtn inl scc 

Let op CoronaCheck
Heb je geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of geldig DCC (reiziger binnen de EU), laat je dan binnen 24 uur maar uiterlijk 2 uur voor de wedstrijd testen. Een afspraak maken doe je via testenvoortoegang.nl of via de CoronaCheck-app (indien werkzaam). Zorg ervoor dat je op tijd een afspraak maakt in verband met verwachte drukte. De verantwoordelijkheid voor het kunnen tonen van een negatieve testuitslag ligt bij de bezoekers van het evenement. Kinderen tot 13 jaar hebben geen testuitslag nodig.

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner