Datum:01 november 2018Tijd:20:45Locatie:Stadion de Kuip

 

Buscombi
Seizoen- en Clubkaarthouders kunnen tot en met dinsdag 30 oktober 2018 18.00 uur kaarten kopen voor de verplichte buscombi.

Houders van de (S)CC dienen het omwisselbiljet persoonlijk aan te schaffen. Men dient er rekening mee te houden dat de instapprocedure omstreeks 17.15 uur bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag zal aanvangen.

Autocombi
Seizoenkaarthouders tot en met dinsdag 30 oktober 2018 18.00 uur kaarten te kopen voor de autocombi, onder andere omdat er een maximaal aantal auto’s ontvangen kunnen worden. Supporters in de auto zijn verplicht om met tenminste drie inzittenden af te reizen.
Als de kaarten voor de autocombi nog niet zijn uitverkocht dan kunnen ook Clubkaarthouders vanaf dinsdag 23 oktober 2018, 09.00 uur tot en met dinsdag 30 oktober 2018, 18.00 uur kaarten kopen.

Supporters die gebruik maken van de autocombi, dienen er rekening mee te houden dat er op de wedstrijddag verplicht zal moeten worden omgewisseld bij het Cars Jeans stadion van ADO Den Haag. Een autocombi omvat een regeling voor auto’s die niet meer dan negen personen mogen vervoeren.

Let op!: Er dient bij de Kuip geparkeerd te worden op P5C, waar ter plekke een parkeerkaart á € 15,00 kan worden aangeschaft.

In het uitvak van Feyenoord zijn lage lexaanwanden aan de voorzijde waar overheen kan worden gekeken. Op verzoek van ADO Den Haag zal het net aan de voorzijde voor deze wedstrijd omhoog worden getrokken voor een vrij uitzicht. ADO Den Haag heeft vertrouwen in haar supporters dat dit voor omringende vakken niet tot ongerief leidt.

Kaartverkoop

Verplichte buscombi
Uiteindelijke prijs € 19,-
Verplichte autocombi
Uiteindelijke prijs € 9,-

 

actiebtn kaartverkoop

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner