Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop
Datum:21 maart 2018Tijd:18:00Locatie:Stadion de Kuip

 

(S)CC houders kunnen met ingang van vrijdag 23 februari, 09.00 uur tot en met maandag 19 maart 2018, 18.00 uur kaarten kopen. Het betreft de traditionele benefietwedstrijd, die Feyenoord elk seizoen speelt in het teken van Support Casper, de stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Voor supporters van ADO Den Haag zijn de vakken GG en vak FF (de reguliere uitvakken) beschikbaar.

Kaartverkoop

Vrij vervoer
Uiteindelijke prijs € 12,50

KAARTEN ZIJN TE BESTELLEN VIA DEZE LINK!

Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk aan te schaffen. Het omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De Standaardvoorwaarden van de KNVB zijn ook op deze wedstrijd van toepassing.

De regeling van vrij vervoer houdt in dat supporters van ADO Den Haag zonder enige restrictie voor wat betreft vervoer naar De Kuip kunnen gaan en daarom zal er geen georganiseerd busvervoer plaatsvinden. Er zullen bij de toegang tot de uitvakken enige stewards van ADO Den Haag aanwezig zijn om uitgeprinte E Tickets te scannen en te wisselen voor toegangskaarten.

Supporters die met de auto afreizen kunnen via deze link een parkeerkaart kopen voor P5C.