Datum:29 april 2018Tijd:14:30Locatie:Cars Jeans Stadion

Beleef de échte voetbalsfeer bij ADO Den Haag in het stadion!

Via ADO Den Haag E-ticketing is het tegenwoordig heel eenvoudig om kaarten te kopen! Selecteer de wedstrijd en vak, reken de tickets af met Ideal en print je kaarten uit!

Je kunt voor deze wedstrijd 4 kaarten bestellen, dus neem vooral vrienden en familie mee om samen een wedstrijd van ADO Den Haag in het stadion te beleven!

Seizoenkaarthouders krijgen 10% korting, Clubkaarthouders krijgen 5% korting op losse kaarten via E-ticketing. (klik hier voor meer informatie over de Club Card)

Kaartverkoop

Prijzen

TribunePrijs
Aad Mansveldtribune F - J
Volwassenen € 26,50
Kids (t/m 14 jaar) € 19,50
Haaglandentribune K - S
Volwassenen € 31,00
Kids (t/m 14 jaar) € 24,50
Lex Schoenmakertribune (T) en U-W
Volwassenen € 24,50
Kids (t/m 14 jaar) € 18,50
Eretribune A/C
Volwassenen € 51,50
Kids (t/m 14 jaar) € 37,50
Zuiderparkcorner
Volwassenen € 33,50
Kids (t/m 14 jaar) € 22,50

Parkeren

Rond het Cars Jeans Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3.

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. Kosten om op P1 te parkeren bedragen €10,-.

Klik hier voor meer informatie over het parkeren

Routebeschrijving

Het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag is zeer goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets.

Met de auto is het Cars Jeans Stadion te bereiken via de noordelijke- (route N) en zuidelijke (route Z) aanrijdroute. Route N en Z zijn op de snelweg (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter 'N' of 'Z'.

Klik hier voor meer informatie over de routebeschrijving

Toegang

Toegang tot het stadion is alleen mogelijk met een goed leesbare uitgeprinte e-ticket (of Seizoenkaart). Het is dus niet mogelijk om via je mobiele telefoon je toegangskaart te laten scannen aan de poort.

Indien je op een wedstrijddag je Seizoenkaart of wedstrijdticket vergeten bent mee te nemen of uit te printen, kun je bij de Infokassa aan de kant van de Haaglandentribune een duplicaatkaart aanvragen zodat je toch naar binnen kunt. Per duplicaatkaart wordt €5,- in rekening gebracht welke direct contant of per pin dient te worden voldaan.

Fans met een beperking

Om de toegankelijkheid van het Cars Jeans Stadion voor iedereen optimaal te maken zijn er een aantal voorzieningen beschikbaar voor de mindervalide voetballiefhebbers. Op P2VIP bij de hoofdingang zijn er 7 MIVA parkeerplaatsen en bij P3 30 MIVA parkeerplaatsen. Er zijn een aantal ingangen van het Cars Jeans Stadion rolstoelvriendelijk.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor mindervaliden

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner