Datum:24 november 2023Tijd:20:00Locatie:Matchoholic Stadion

 

ADO Den Haag gaat op vrijdag 24 november op bezoek bij FC Dordrecht. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. De verkoop voor de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht loopt tot woensdag 22 november. De regeling betreft een verplichte buscombi. De kaartverkoop is uitsluitend beschikbaar voor Seizoenkaarthouders (met uitkaartstatus). 

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Seizoenkaarthouders die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je dit jaar een nieuwe Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 25,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 17:30 uur waarna we uiterlijk om 18:00 zullen vertrekken op weg naar Dordrecht. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. Fouillering in Dordrecht dus ongeopende flesjes/blikjes mogen mee. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar de wedstrijd. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen. Er wordt bier geschonken in het gastenvak. 

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner