ADO Den Haag Betaalkaart

Sinds het seizoen 2018 - 2019 betaalt men in het Bingoal Stadion cashless met de ADO Den Haag Betaalkaart. Het doel van de ADO Den Haag Betaalkaart is om onze bezoekers meer gemak en service te bieden. Om hiermee te beginnen kregen alle Seizoenkaarthouders die hun Seizoenkaart '17-'18 verlengden naar '18-'19 de Betaalkaart inclusief tegoed toegestuurd. Ook de nieuwe Seizoenkaarthouders '18-'19 die als welkomstpakket 'Horecategoed' kozen kregen hem thuisgestuurd. Voor alle andere supporters is de ADO Den Haag Betaalkaart gratis op te halen in het Bingoal Stadion.

Registreren
Het is belangrijk om je ADO Den Haag Betaalkaart te registreren! Na registratie kun je de betaalkaart online opwaarderen en kun je precies zien wat en wanneer je ermee betaald hebt. Ook kun je bij verlies direct je ADO Den Haag Betaalkaart blokkeren en je tegoed terugvragen. Heb je de kaart niet geregistreerd, is dit helaas niet mogelijk.

Registreer je ADO Den Haag Betaalkaart dus direct via adodenhaag.nl/betaalkaart!

QR code
De QR Code op de pas kun je scannen om je saldo vanaf je mobiele telefoon te checken.
Dit kan met bijna iedere App waarmee je een QR Code kunt scannen.

Hoe werkt de ADO Den Haag Betaalkaart?
1. De ADO Den Haag Betaalkaart is gratis verkrijgbaar bij de uitgiftepunten in het stadion
2. Je waardeert de kaart eenvoudig op via adodenhaag.nl/betaalkaart of middels een contante betaling of pintransactie bij één van onze uitgiftepunten in de omloop van het Bingoal Stadion
3. Je betaalt eenvoudig bij de cateringpunten in het stadion door je kaart op de kaartlezer te leggen na het doorgeven van je bestelling

Het saldo is geldig tot twaalf maanden na je laatste betaling, maar kan met een kleine administratievergoeding ook weer teruggestort worden op de eigen rekening. Op adodenhaag.nl/betaalkaart vind je alle voorwaarden en de meest gestelde vragen (FAQ).