Terug naar resultaten
vv Katwijk 6 - 1 ADO Den Haag
  • Oefenduel Onder 21
  • Zaterdag 10 augustus 2019 14:30u
  • De Krom

Jong ADO Den Haag heeft zaterdag een flinke uitglijder gemaakt in de oefenwedstrijd tegen VV Katwijk. Op Sportpark De Krom werd het 6-1 voor de thuisploeg, waarvoor Jan-Willem Tesselaar een hattrick produceerde. Aan Haagse zijde vond Lance Duijvestijn het net.

Na aardige oefenresultaten tegen Kozakken Boys (0-0), Bayer Leverkusen Onder 19 (2-1 winst) en SV TEC (1-2 winst) heeft de ploeg van Virgilio Teixeira dus een behoorlijke klap gekregen. Het was absoluut onnodig dat de score zo hoog uitviel, maar feiten zijn wel dat de goals te makkelijk werden weggegeven en dat Jong ADO Den Haag zelf het vizier niet op scherp had staan.

Bij rust was het al 3-0 op Sportpark De Krom. Naast Tesselaar scoorden Robbert Susan en Brandon Robinson. Er waren genoeg Haagse kansen, maar doelman Ricardo Kieboom (ex-ADO Den Haag) was een sta-in-de-weg. Na de theepauze en vier Haagse wissels werd het 4-0 via Tesselaar, maar redde Duijvestijn daarna wel de eer na een snelle inworp. Toch bleef het een vervelende middag voor Jong ADO Den Haag, omdat Tesselaar en Marouane Afaker de schade nog groter maakten namens de Katwijkse Tweededivisionist.

Komende dinsdag (20.00 uur) speelt ADO Den Haag opnieuw een oefenwedstrijd, bij Quick Boys. Daarna wordt er ook nog geoefend bij RKAVV (zaterdag 17 augustus, 14.00 uur). De Derde Divisie Zondag start voor het team van Teixeira op zondag 1 september, met een uitwedstrijd tegen SV OSS'20.

Basisopstelling Jong ADO Den Haag
Brand; Boasman, Van den Ende, Amofa; Seedorf, Van Kins, Van Wetten; Van Mil, Wennekers, Owobowale.