Terug naar resultaten
SV TEC 1 - 2 ADO Den Haag
  • Oefenduel Onder 21
  • Zaterdag 03 augustus 2019 14:30u
  • Sportpark De Lok

Jong ADO Den Haag heeft zaterdag andermaal een uitstekend oefenresultaat neergezet. De ploeg van Virgilio Teixeira wist met 1-2 te winnen bij SV TEC. Evan Rottier en Bemjamin Reemst namen de Haagse doelpunten voor hun rekening.

Het is een knappe overwinning, aangezien TEC in de Tweede Divisie uitkomt en al snel met 1-0 voor kwam na slordig balverlies van Killian van Mil. Binnen een half uur trok Rottier de stand gelijk, na een pass van Segun Owobowale. Na ruim een uur spelen viel de winnende treffer van Jong ADO Den Haag. Uitblinker Reemst kwam zelf goed door vanuit het middenveld en wist de bal vanaf een meter of achttien keurig in de hoek te schuiven. TEC dacht even later de 2-2 te maken, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

En zo zette Jong ADO Den Haag dus weer een prima oefenresultaat neer, na de duels met Kozakken Boys (0-0) en Bayer Leverkusen Onder 19 (2-1 winst). In de voorbereiding op het Derde Divisie-seizoen oefent de brigade van Teixeira ook nog tegen VV Katwijk (zaterdag 10 augustus), Quick Boys (dinsdag 13 augustus) en RKAVV (zaterdag 17 augustus).

Basisopstelling Jong ADO Den Haag
Brand; Boasman, Van den Ende, Amofa, Achahbar; Reemst, Duijvestijn, Van Wetten; Van Mil, Rottier, Owobowale.