Crowdfunding is een verzamelbegrip voor initiatieven waarbij de input van velen kan leiden tot het behalen van een doel door één partij. Dat is precies wat we met de ondersteuning van de ADO Vrouwen voor ogen hebben. Vele kleine bijdragen leiden tot een groot bedrag waarmee bijvoorbeeld samenvattingen op TV West, maatschappelijke clinics, een trainingskamp of reis- en verblijfkosten kunnen worden betaald.

Hoe ondersteun ik de ADO Vrouwen?

U maakt een keuze met welk bedrag u de ADO Vrouwen wilt ondersteunen. Dit kan al vanaf 10 euro! Als dank voor uw ondersteuning ontvangt u één of meerdere unieke tegenprestaties. Ongeacht het bedrag waarmee u ons steunt, ontvangt u van ons een abonnement op een speciale nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van de stappen die wij met behulp van uw bijdrage hebben kunnen zetten. En vanaf 25 euro bedanken wij u bovendien persoonlijk via Twitter!

Maar er zijn ook hele bijzondere tegenprestaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Ultieme ADO Vrouwen Matchday Experience, die u in de gelegenheid stelt om een echte BeNe League wedstrijd als nooit tevoren te ervaren, inclusief voorbespreking in de kleedkamer en naast de coach in de dug-out plaatsnemen? Of de ultieme meisjesdroom; écht meespelen in het elftal van ADO Vrouwen in een oefenwedstrijd?

Steun de ADO Vrouwen

Bezoek de website van ADO Power Vrouwen

Bezoek de website van ADO Vrouwen