Excelsior Maassluis 4 - 3 ADO Den Haag
  • Oefenduel Onder 21
  • Dinsdag 11 februari 2020 20:00u
  • Lavendelstraat

Jong ADO Den Haag heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd afgewerkt bij en tegen Excelsior Maassluis. De equipe van trainer Virgilio Teixeira moest het onderspit delven in een duel met veel doelpunten: 4-3. Gek genoeg werd de gehele productie al in de eerste helft verzorgd.

Binnen vijf minuten stond er al een 1-1 stand op de borden. Nadat Sekou Sylla van grote afstand trefzeker was voor Excelsior Maassluis, trok Lance Duijvestijn de stand gelijk. Dat deed de linksbuiten daarna nog een keer, nadat Sefa Kurt het net had gevonden namens de thuisploeg. Toen Jeremy Moreno en Quivi Fowler verantwoordelijk waren voor voorsprong met een marge van twee voor de thuisploeg, werd de ruststand nog 4-3 door een Maassluise eigen goal.

In het tweede bedrijf vielen er geen doelpunten meer, waardoor het oefenduel dus nipt verloren werd. Komende zondag (14.30 uur) komt Jong ADO Den Haag weer in actie in de Derde Divisie, met een thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster. Overigens is er op dinsdag 25 februari (13.00 uur) een oefenduel met Jong FC Volendam (uit) ingelast.

Bij Jong ADO Den Haag maakte doelman Wesley Storm overigens zijn eerste minuten. De doelman sloot onlangs aan bij de selectie van de beloften. Hij is overgekomen van de Amerikaanse club Cincinnati Dutch Lions FC.