VfL Wolfsburg 2 4 - 0 ADO Den Haag
  • Oefenduel Onder 21
  • Zaterdag 18 januari 2020 13:00u
  • Trainingsveld VfL Wolfsburg

Er stond zaterdag een mooi affiche gepland voor Jong ADO Den Haag, maar de uitslag van de oefenwedstrijd tegen het tweede elftal van VfL Wolfsburg was minder mooi: 4-0. Toch herstelden de Haagse beloften, waar onder anderen Sem Steijn zijn opwachting maakte, zich prima na een desastreuze start.

Jong ADO Den Haag kwam in de eerste minuut al met 1-0 achter tegen Wolfsburg 2, dat voor rust duidelijk de betere ploeg was in de wedstrijd die in het oude, nostalgische stadion van Wolfsburg gespeeld werd. Toen een minuut later ook al de tweede treffer van Die Wölfe viel, werd er gevreesd voor een enorme uitslag. Deze vrees bleef voor even gegrond, omdat het na twintig minuten al 4-0 stond. Toch herpakte de equipe van coach Virgilio Teixeira zich aardig, aangezien het krachtsverschil daarna kleiner werd en het bij deze stand bleef.

Komende dinsdag wordt de uitwedstrijd van Jong ADO Den Haag tegen FC Lienden, die op 10 november na 72 minuten gestaakt werd bij een 1-1 stand, om 20.30 uur hervat. De Haagse bezoekers spelen de laatste twintig minuten met een man meer, omdat Lienden een rode kaart kreeg in het duel dat ruim twee maanden terug gestaakt werd door een arbitrale blessure. Op zondag 26 januari speelt Jong ADO Den Haag thuis tegen VV UNA.