Supporters die gebruikmaken van de verplichte buscombi voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen dienen zich zondag te verzamelen bij ingang 27-28 in de ring van het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De instapprocedure begint om 10.15 uur, waarna de bus om 10.30 uur zal vertrekken. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P2 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart, maar niet met de bus naar stadion van FC Groningen gaan, worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen- en/of Clubkaart, in combinatie met een uitgeprint e-ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen Seizoen- en/of Clubkaarten worden gecontroleerd. De houder van de kaart dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder meer in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is wel toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten.

In de bussen geldt een rookverbod. Er zal op de heenreis bij een fastfoodrestaurant worden gestopt.

Supporters die gebruikmaken van de verplichte autocombi dienen tussen 13.00 uur en 14.20 uur hun uitgeprinte e-ticketing omwisselbiljet om te wisselen op het parkeerterrein bij het uitvak in Groningen. Men hoeft niet om te wisselen bij het MFC in Den Haag. Het is niet toegestaan om het terrein op een eerder tijdstip te betreden. ADO Den Haag verzoekt supporters die een kaart voor de autocombi hebben aangeschaft nadrukkelijk om met minimaal 3 personen in een auto plaats te nemen.

Supporters wisselen hun uitgeprinte e-ticketing omwisselbiljet voor een toegangskaart. Dit gebeurt alleen als de Seizoen- of Clubkaart ook getoond wordt en het identiteitsbewijs desgevraagd getoond kan worden. Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren.

Het is voor supporters van ADO Den Haag niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd de stad Groningen in te gaan en op het parkeerterrein en rondom het stadion van FC Groningen buiten auto’s alcoholhoudende drank voorhanden te hebben.

Het MFC blijft op de wedstrijddag gesloten.

LET OP!! Supporters die een kaart voor de autocombi hebben aangeschaft, zullen vrijdagochtend per mail een verplichte rijroute/parkeerkaart toegestuurd krijgen. Deze dient, net zoals het e-ticket, uitgeprint te worden.