ADO Den Haag hecht veel waarde aan een veilige omgeving voor de supporters tijdens thuis- en uitwedstrijden. Naast professionele beveiligers beschikt ADO Den Haag over een stewardorganisatie die een belangrijke rol speelt in de veiligheidsbeleving van haar bezoekers.

Beveiliger/steward m/v
Oproepkracht bij wedstrijden

Functie
De steward/beveiligingsmedewerker geeft uitvoering aan het veiligheidsbeleid door controles te verrichten en uitvoering te geven aan veiligheidsvoorschriften en maatregelen met betrekking tot bezoekers. Je ziet erop toe dat regels/voorschriften worden nageleefd, onregelmatigheden tijdig worden onderkend en handelt altijd op een klantvriendelijke manier.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden tijdens thuiswedstrijden van ADO Den Haag en mogelijk bij uitwedstrijden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid opgeroepen te worden voor andere evenementen.

Functie-eisen
• MBO werk- en denkniveau;
• Kennis van beveiliging is niet noodzakelijk, wij verzorgen voor u een cursus;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je bent representatief en flexibel;
• Bereid om op onregelmatige tijden en op zon- en feestdagen te werken.

Ons aanbod
Het betreft een oproepcontract voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren behoort een verlenging tot de mogelijkheden.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 10,- per uur en maximaal € 16,- bruto per uur incl. vakantiegeld.

Daarnaast verzorgen wij met enige regelmaat trainingen en cursussen.

Informatie
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.