ADO Den Haag moest het in de 20ste competitiewedstrijd van het seizoen opnemen tegen middenmoter UDO. Het werd een aantrekkelijk duel met veel doelpunten.

ADO Den Haag begon de wedstrijd tegen UDO scherp want al na 4 minuten had de thuisploeg de voorsprong kunnen nemen. Steven Sanchez Angulo kwam vrij voor de keeper maar deze wist te redden. Vervolgens bleven de kansen een beetje uit en was het wachten tot er wat gebeurde. Na een half uur spelen was het voor het eerst raak vanmiddag. Een vrije trap van UDO die belandde in de Haagse muur kwam voor de voeten van een middenvelder en die schoot knap binnen. Na deze 0-1 kon ADO Den Haag, weer via Steven Sanchez Angulo, wat terugdoen maar weer redde de doelman. In de 37ste minuut werd het zelfs 0-2. Een mooie vrije trap was onhoudbaar voor doelman Murat Ozcam. Gelukkig voor ADO Den Haag kon men nog voor rust de aansluitingstreffer scoren via Glenn Boon die binnenkopte vanuit een hoekschop.

Na rust was ADO Den Haag heer en meester. UDO kwam er niet meer aan te pas en ADO Den Haag kreeg kans op kans. 5 minuten na rust werd het gelijk. Een voorzet van Ricardo Samoender viel bij de 2e paal binnen. Een kwartiertje later scoorde Thomas Verheijdt prachtig door een hoge bal in een keer op zijn slof te nemen en binnen te schieten. Thomas Verheijdt zorgde uiteindelijk met zijn 2e treffer deze middag voor de 4-2 na een goede voorzet van Andre Ntambue. Een verdiende overwinning voor de ploeg van trainer Marcel Koning. Volgende week wacht ADO Den Haag thuis koploper Boshuizen.

Scheidsrechter: De heer Haak

Opstelling: Murat Ozcam, Daley Windhorst, Kevin Schutte, Glenn Boon, Justin Lopes, Zekai Akdogan, Jop Verhagen (60ste min Jaoad Essanoussi), Ricardo Samoender (76ste min Rodney Sno), Thomas Verheijdt, Robin de Hey, Steven Sanchez Angulo (65ste min Andre Ntambue)