Dit jaar is voor het eerst het ADO Den Haag Museum geopend tijdens de jaarlijkse Museumnacht Den Haag. Op zaterdag 5 september vindt alweer de zesde editie van dit evenement plaats. Tussen 20.00 uur en 1.00 uur is het nieuwste museum van Den Haag te bezoeken in het Kyocera Stadion.

Op de tweede verdieping van het Kyocera Stadion is de gehele geschiedenis van ADO Den Haag te bekijken. Die historie gaat terug tot 1905. Alle roemruchte periodes van de club komen uitgebreid aan bod. De mensen die geen groot voetballiefhebber zijn, komen ook aan hun trekken. Er is namelijk ook veel te zien over de geschiedenis van de stad Den Haag. Om 20.15 uur, 21.15 uur en 22.15 uur worden er rondleidingen gegeven. Die voeren niet alleen langs het museum, maar ook de spelerstunnel, catacomben, een sponsorloge, de perskamer, de Senaatskamer en de commandokamer.

Bezoekers die met de auto komen, kunnen gratis parkeren bij het Kyocera Stadion. Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van de Museumnachtbus. Tickets voor het evenement kosten € 15 en kunnen worden aangeschaft via www.museumnachtdenhaag.nl. Met het ticket heeft iedereen toegang tot de veertig Haagse instellingen die tijdens de Museumnacht geopend zijn.