De nummer 3 en 4 van de competitie stonden vandaag tegenover elkaar. GDA had de laatste wedstrijden gewonnen dus ADO Den Haag A2 stond een lastige klus te wachten. Ook de C2 speelde vandaag een competitiewedstrijd thuis tegen Feyenoord C2.

Een mooi affiche op deze zondagmiddag op het sportpark van GDA. Beide ploegen zijn terug te vinden aan de bovenkant van de ranglijst dus het beloofde een mooie wedstrijd te worden. Een mooie wedstrijd werd het zeker omdat beide teams goed aan elkaar gewaagd waren. Het spel ging goed gelijk op en het wachten was op een doelpunt van een van de elftallen. GDA was de eerste ploeg dat tot scoren kwam. In de 36ste minuut bracht de thuisploeg de 1-0 op het scorebord. Niet veel later werd het alweer gelijk door de centrumspits van ADO Den Haag, Thomas Verheijdt. ADO Den Haag drong vlak voor rust nog een beetje aan maar het was toch weer GDA dat de voorsprong nam. Uit een strafschop in de 44ste minuut werd het 2-1.

Na rust ging ADO Den Haag weer op zoek naar de gelijkmaker. Deze kwam er al snel want in de 53ste minuut was het Robin de Hey die de 2-2 binnenschoot. Beide ploegen zochten de overwinning en deze leek er in blessuretijd toch de komen voor ADO Den Haag. De ploeg van trainer Marcel Koning kreeg een strafschop maar miste deze door hoog over te schieten. Al met al een terechte uitslag in een boeiende wedstrijd.

Opstelling ADO Den Haag: Murat Ozcam, Daley Windhorst, Kevin Schutte, Diederick Hoogerwaard, Justin Lopes, Zekai Akdogan, Jaouad Essanoussi (46ste min Steven Sanchez Angulo), Ricardo Samoender, Thomas Verheijdt, Robin de Hey (79ste min Jop Verhagen), Andre Ntambue (85ste min Rodney Sno).

ADO Den Haag C2 - Feyenoord C2 0-4
RKC/Willem II Etop - ADO Den Haag Etop 1-5