Ambassadeurs Danny Buijs en Barry Ditewig zijn druk bezig met het organiseren van een spinning marathon voor hun goede doel `Bewegen tegen Kanker`.

Ziekenhuis Medisch Centrum Haaglanden (MCH) en voetbalclub ADO Den Haag zijn in oktober 2009 een unieke samenwerking aangegaan met als thema ‘Bewegen tegen Kanker’. Met dit goede doel willen wij extra activiteiten en faciliteiten bieden voor kankerpatiënten die normaal gesproken niet worden aangeboden.

Om geld in te zamelen voor ‘Bewegen tegen Kanker’ organiseren het MCH en ADO Den Haag van maandag 29 maart t/m zondag 4 april de ‘Week van de Oncologie’. In deze week organiseren wij op woensdag 31 maart van 18.00 – 22.00 uur een Spinning Marathon in het MCH Westeinde.

U kunt mee fietsen voor dit goede doel! Hoe?
Geef u zelf, samen met 3 familieleden of vrienden, op via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U huurt 1 spinningfiets voor de gehele avond à € 150,-, maar mocht u meer in kunnen zamelen, dan graag natuurlijk! (Na aanmelding krijgt u een bevestiging gemaild met daarin de het rekeningnummer waarop u de 150,- euro kunt storten).

U fietst samen met diverse bekende Nederlanders die ook fietsen voor dit goede doel! Samen kunnen we het verschil maken en scoren in de strijd tegen kanker. Wij hopen van harte dat u mee doet!

Download hier het inschrijfformulier