Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Woensdagmiddag hebben tientallen kinderen bezoek gehad van Sinterklaas en zijn Pieten! Een gezellige middag in het Kyocera stadion met veel Sinterklaas liedjes, danspasjes en strooigoed.

De sfeer zat er vanaf het begin al goed in en de middag begon met de gebruikelijke Sinterklaasliedjes. Het was even spannend of Sinterklaas het spelershome wist te vinden. Maar na luid geroep van de ADO KIDS kwamen de Pieten via een heuse brandweerwagen met loeiende sirenes toch om de hoek. De Sint werd luidkeels in het Kyocera stadion ontvangen en begeleid naar zijn groengeel versierde stoel.

Nadat alle ADO KIDS hun plekje hadden gevonden in het spelershome kon het feestje beginnen. De Pieten strooiden met snoepgoed en de ADO KIDS zongen Sinterklaasliedjes. Daarna kregen de ADO KIDS de kans om bij de Sint op schoot te zitten om hun tekeningen te laten zien en hun verhaal te doen. Niet veel later was het tijd voor een dansje, alle ADO KIDS lieten samen met de Pieten hun danskunsten zien aan de Sint. Die gaf daarvoor zijn complimenten. De middag eindigde met het gebruikelijke ‘Dag Sinterklaasje’. Natuurlijk had de Sint voor alle ADO KIDS cadeautjes meegenomen en deze kregen ze na afloop van de geslaagde feestmiddag.

Fotografie: Dariush Cyrroes