Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Voetbal voor kinderen van 2 t/m 4 jaar? Met ADO Den Haag Voetjebal is dat vanaf nu mogelijk!

ADO Den Haag Voetjebal is een uniek speelconcept voor jonge kinderen. Door middel van voetbal-gerelateerde oefeningen maken kleuters en peuters kennis met de bal en verbeteren ze op een speelse manier hun motoriek en coördinatie. Dit doen ze niet alleen, want ook de ouder of begeleider van het kind wordt hierbij actief betrokken.

Het doel van dit programma is simpel: ‘We willen de kinderen al op jonge leeftijd met plezier laten bewegen. Daarnaast stimuleren we hiermee op een leuke manier de coördinatie, behendigheid en balans van de kinderen!’ aldus Priscilla Mesker, speelster van de ADO Vrouwen en trainer/projectleider van ADO Den Haag Voetjebal. Verder leren kinderen tijdens de lessen onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen.

De lessen worden vanaf zaterdag 30 september wekelijks aangeboden (op zaterdagochtend) op twee locaties in Den Haag:

Laak:         Dr. J.A. Gerth van Wijkschool (Withuysstraat 2, 2523 GW Den Haag)
Moerwijk: Sportcampus Zuiderpark (Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag)
* Instromen is op elk moment mogelijk.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar de website: www.adodenhaagvoetjebal.nl

ADO Den Haag Voetjebal wordt mede mogelijk gemaakt door GGD Haaglanden.