Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Zondag 17 september 2017 voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag – Ajax hebben Micha van Herk (Laureus Nederland), Mattijs Manders en Hans Roskam (Bestuursleden ADO Den Haag in de Maatschappij) een overeenkomst ondertekend waarin zij de samenwerking hebben verlengd voor het project Alleen Jij Bepaalt wie je Bent!

Met Alleen jij bepaalt wie je bent (AJB) bieden we jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis– en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. Hiermee bieden we hulp bij het maken van de juiste keuzes en bieden we steun op weg naar een mooie toekomst.

Alleen jij bepaalt wie je bent verlengt de veilige onderwijsomgeving naar de sportvereniging. ADO Den Haag en TAC’90 zetten hun trainers en rolmodellen in, om samen met de school, leerlingen te helpen hun doelen te bereiken. Na de herfstvakantie wordt er iedere maandag en woensdagmiddag na schooltijd training gegeven door (jeugd) trainers van ADO Den Haag en TAC’90 op de velden van TAC’90!
Naast de trainingen organiseert Laureus Nederland i.s.m. de KNVB ook een AJB competitie en toernooien met andere clubs die meedoen aan Alleen Jij Bepaalt wie je bent! Enkele andere clubs zijn Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en FC Eindhoven.

Kick off Alleen Jij Bepaalt!

De komende twee weken organiseert ADO Den Haag in de Maatschappij samen met TAC’90 een aantal clinics waarbij de leerlingen van het Roemer Visscher College kennis kunnen maken en zich in kunnen schrijven voor Alleen Jij Bepaalt wie je bent! Maandag 18 september 2017 was de eerste clinic! Na een inleidend praatje van Michel Kouer (Projectmanager ADO Den Haag in de Maatschappij) en Björn Raven (Projectleider AJB) richtte AJB Ambassadeur Serdar Gözübüyük (Scheidsrechter Betaald Voetbal) het woord tot de aanwezige leerlingen en vertelde hen waarom het zo belangrijk is om je eigen keuzes te maken en je dromen te volgen!
Na dit inspirerende verhaal van de topscheidsrechter werden de jongeren meegenomen naar de sporthal, waar zij een leuke clinic kregen van de ADO Den Haag jeugdtrainers Roberto Heemskerk, Joep Breimer, Patrick Scholte, en de trainers van TAC’90 Faried Goedar, Ali Muradin en Rakesh Chamman.