ADO Den Haag / WIK en Sparta / DBS speelden op zondag 30 april twee competitiewedstrijden tegen elkaar in de AJB (Alleen Jij Bepaalt) competitie. Locatie was Sportpark Zuiderpark WIK met het prachtige nieuwe Topsportcentrum op de achtergrond.

Het werden twee sportieve wedstrijden en vooral twee spannende wedstrijden waarbij de punten tussen de twee verenigingen werden verdeeld. ADO Den Haag / WIK 1 won met 2-1 van Sparta / DBS 1 door doelpunten van Mourad en Mounir. Terwijl het derde team van Sparta / DBS met 3-2 te sterk was voor ADO Den Haag / WIK 2, ondanks de twee doelpunten van Emre.

De teams zien elkaar weer op het AJB eindtoernooi op zondag 21 mei in Amsterdam bij vv Kadoelen.

Met Alleen jij bepaalt wie je bent (AJB) bieden we jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis– en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. Hiermee bieden we hulp bij het maken van de juiste keuzes en bieden we steun op weg naar een mooie toekomst.
Alleen jij bepaalt wie je bent verlengt de veilige onderwijsomgeving naar de sportvereniging. ADO Den Haag en WIK zetten trainers in, om samen met de school te helpen zodat de leerlingen hun doelen te bereiken.