Op zaterdag 20 juni vond de afsluiting van het 'vierde' (half jaar) seizoen van OldStars plaats in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag.
Al vroeg kwamen de teams en spelersbussen aan in Den Haag vanuit Eindhoven,Groningen, Leeuwarden, Almelo, Arnhem, Waalwijk en Heerenveen. Na de briefing vanuit de organisatie konden de teams zich in de kleedkamers van ADO Den Haag omkleden en werd er gezamenlijk een warming-up gedaan en groepsfoto gemaakt.

Het weer werkte ook mee en het werd steeds zonniger en warmer toen het toernooi was gestart. Als verrassing werd er ook een meegedaan door een 'Allstar team' met oud-Internationals als Simon Tahamata, Rob Witschge, Aron Winter en Ben Wijnstekers. Sjaak Swart en Willy van der Kerkhof verrichtten de officiële aftrap.
Het ADO Den Haag 'Lex Schoenmaker' team onder aanvoering van Martin mocht als eerste tegen het Allstar team spelen en verloor met 'walking football' regels nipt met 4-2.

Het toernooi verliep zeer sportief en iedereen streed 'hard' voor de Fair Play Cup die op het spel stond. Naast het voetbalgebeuren konden deelnemers ook een kijkje achter de coulissen van het Kyocera Stadion nemen, en hun techniek testen bij het voetgolf. De voetgolf bokaal werd uiteindelijk gewonnen door Vitesse 1892 en na afloop uitgereikt door Suzan en Gertjan van Sciandri. Tevens bedankte Wout van ADO Den Haag alle deelnemers voor hun komst naar het Kyocera Stadion.
De hoofdprijs van de dag, de Fair Play Cup werd verdiend gewonnen met 19 van de 20 te winnen punten door FC Groningen 'Martin Koeman'!

Afgesloten werd met een uitstekend buffet in de Ooievaar en nog gezellig napraten met de verschillende teams.
Peter Jan van ADO Den Haag nam nog de microfoon ter hand om iedereen van de organisatie (Eredivisie, Sciandri) en ADO Den Haag (Hospitality & Events, stewards, coaches en anderen) te bedanken.
En veel gehoord na afloop: "Het was een fantastische dag. Zo moet OldStars zijn!

Walking Football is een variant op het reguliere voetbal en is afkomstig uit Engeland. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit is om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden mee te kunnen doen. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld, zonder keepers. Het spel wordt bij voorkeur gespeeld op een veld met boarding, zodat de bal binnen het spel blijft. Tevens mogen er geen slidings gemaakt worden en is lichamelijk contact verboden. Op deze manier wordt er veel van het positiespel gevraagd en is het de perfecte variant voor mensen, die lang niet meer gevoetbald hebben of pas op late leeftijd willen beginnen met voetbal.
Plezier en gezellig samen zijn staat in dit project voorop! OldStars wordt mede mogelijk gemaakt door Nationaal Ouderenfonds, Stichting Meer dan Voetbal en de Vriendenloterij.