Finn Dicke

Finn Dicke (op de foto rechts) heeft zijn debuut gemaakt in het Nederlands Elftal onder 18. Hij speelt op een oefentoernooi in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Na een sterke overwinning eerder deze week op Engeland leek de ploeg van Martijn reuser ook tegen Portugal op de winst af te stevenen. Een rake vrije trap van de Portugezen ver in blessuretijd gooide echter roet in het eten: 1-1. In de afsluitende penaltyreeks, die van belang was voor de ranking van het vierlandentoernooi, was Nederland wél de sterkste (3-2). Finn speelde 90 minuten.

Maandag moet Onder 18 alweer aan de bak voor de afsluitende wedstrijd tegen België (aftrap 13.00 uur). Nederland heeft alles in eigen hand en is bij winst sowieso zeker van de toernooizege in Pinatar.

Keanu Does

Koeanu Does neemt met het Nationale elftal van Curaçao O20 deel aan de CONCACAF Jongens Onder-20 Kwalificatieronde in de Dominicaanse Republiek. Daar heeft het team een klinkende 10-0 overwinning op Dominica behaald. Keanu scoorde zelf ook nog twee doelpunten.

Een samenvatting van de wedstrijd is hier te bekijken. De goals van Keanu vallen in minuut 5 en 86.