Na twee uitnederlagen op rij heeft ADO Den Haag Onder 13 zich in de thuiswedstrijd met Willem II prima hersteld. De ploeg van hoofdtrainer Gino Ninaber won met liefst 5-1 van de Tilburgers. Ook Onder 12 behaalde een knap resultaat. Tegen PSV, de nog ongeslagen koploper, werd met 3-3 gelijkgespeeld. Hoe het de overige ploegen verging lees je in onderstaand overzicht.

AZ O18 - ADO Den Haag O18 2-2 (oefen)
In een oefenwedstrijd tegen het hoger spelende AZ keek ADO Den Haag al na twee minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan. Ondanks dat de ploeg zich hierdoor niet van de wijs liet brengen kon het niet voorkomen dat de thuisploeg na een half uur spelen de voorsprong verdubbelde: 2-0. Na rust, met negen nieuwe namen binnen de ploeg, wist ADO Den Haag binnen tien minuten terug te komen tot 2-2. Eerst was het Faissal Zefri die de keeper verraste met een afstandsschot waarna niet veel later Emre Ates de keeper kansloos liet, door een vrije trap van Azeddine Annamousi hard in het doel te koppen. Beide teams zagen nog een derde treffer geannuleerd worden waardoor deze vermakelijke wedstrijd in 2-2 eindigde.

ADO Den Haag O15 - Helmond Sport O15 3-1
De Brabanders begonnen fanatiek aan de wedstrijd en speelde met de nodige passie. Pas na ruim een half uur spelen had de Haagse formatie van hoofdtrainer Joep Breimer het lek boven en kwam het ook direct op voorsprong. Maikey Houwaart wist zichzelf vrij te spelen en de bal over de keeper heen te schieten: 1-0. Vlak na de rust scoorde ADO Den Haag direct weer. Dan Schallenberg schoot op schitterende wijze een vrije trap over de keeper heen: 2-0. Toen tien minuten later Anthony Rodriques de 3-0 op het scorebord bracht, was de wedstrijd gespeeld. In de slotfase redde Helmond Sport nog wel de eer maar de overwinning kwam nooit meer in gevaar.

ADO Den Haag O14 - AZ O14 0-2
De eerste kans was na tien minuten voor de Alkmaarders. Een prachtige redding van Connor Radford voorkwam echter een vroege achterstand voor de Haagse ploeg. Met een licht overwicht voor de gasten kreeg ADO Den Haag het toch voor elkaar om hun doel schoon te houden. Vlak voor rust kreeg de thuisploeg een aantal goede kansen. Zo kapte Özder Oczan op een schitterende manier de centrale verdediger van AZ uit, maar miste zijn harde schot precisie. Na de rust (bijna) hetzelfde verhaal. ADO Den Haag nam de regie van AZ over maar beloonde zichzelf niet. Wederom had Oczan de openingstreffer op zijn schoen, maar schoot hij de bal uit de draai net naast het doel. Na een spaarzame counter wist AZ uiteindelijk wel tot scoren te komen en verdubbelde het in de blessuretijd zelfs nog de marge: 0-2.

ADO Den Haag O13 - Willem II O13 5-1
ADO Den Haag voerde in de eerste helft de boventoon door de wedstrijd compleet te domineren. Na enkele kansen was het na bijna een kwartier spelen Kjell Blankemeijer die de bevrijdende 1-0 maakte na een goed opgezette aanval. Amper vijf minuten later kwam ook de 2-0 op het scorebord via Boy Philipsen. Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft begon de ploeg van Gino Ninaber niet goed aan de wedstrijd. Willem II verzuimde echter om de aansluitingstreffer te maken en kon de Haagse ploeg orde op zaken stellen. Zo maakte Mohammed Bouarfa in de slotfase de 3-0 en besliste Kjell Blankemeijer de wedstrijd definitief: 4-0. De Tilburgers redde nog wel de eer en bepaalde Bouarfa de eindstand op 5-1.

ADO Den Haag O12 - PSV O12 3-3
Al in de vierde minuut kwam PSV, de nog ongeslagen koploper, op voorsprong tegen ADO Den Haag. Hierna ging de wedstrijd gelijk op en was het ADO Den Haag dat via Lars Lokhorst de gelijkmaker wist te scoren. Lang kon de Haagse ploeg echter niet genieten van de treffer aangezien PSV al snel weer op voorsprong kwam. In de tweede helft startte de thuisploeg sterk en wist het de achterstand om te buigen in een voorsprong. Beide keren was het wederom Lokhorst die het goudhaantje was: 3-2. Helaas wisten de Eindhovenaren toch nog een punt veilig te stellen maar kan de formatie van trainer Christiaan van Dam toch terugkijken op een prima duel: 3-3.

ADO Den Haag O11 - FC Emmen O11 21-2
Team A begon heel goed aan de wedstrijd. De openingstreffer werd binnen vijf minuten gemaakt door Atilla Verbeek en niet veel later scoorde ook Berhat Cakmak twee keer. ADO Den Haag speelde dominant en FC Emmen kon hier niet veel tegenover zetten. Dit zorgde ervoor dat Verbeek nog twee keer trefzeker was en ook Julian Wawoeroentoe en Teun Taminiau wisten te scoren. In de laatste minuut wist FC Emmen nog een mooie vrije trap te scoren waardoor de eindscore op 7-1 stond. In de tweede wedstrijd zette de Haagse ploeg het goede spel van de eerste wedstrijd door en wist het wederom diverse doelpunten te maken. Cakmak (2x), Wawoeroentoe en een eigen doelpunt zorgde voor een 4-0 eindstand.

Ook team B begon goed aan de wedstrijd, maar was slordig in de afronding. Pas na bijna een kwartier wist Huib van Barneveld de score te openen. Daarna ging het vlug. Dino Candelaria zorgde voor 2-0 waarna Van Barneveld, Badr Salhi en Yven Mateurs (2x) binnen tien minuten nog het net wisten te vinden: 6-0. In de tweede wedstrijd begon ADO wederom goed aan de bal en Salhi wist na een goede aanval de score te openen. Niet veel later was het opnieuw Van Barneveld die wist te scoren en de marge verdubbelde: 2-0. De bal bleef vervolgens goed rondgaan en opnieuw wist ADO Den Haag een goede aanval af te ronden via Rishandro Plantijn. Uiteindelijk wist Van Barneveld de 4-0 te maken waarna FC Emmen nog de eer wist te redden: 4-1.

Die Haghe O11 - ADO Den Haag O10 3-5 (oefen)
Het was Die Haghe dat ADO Den Haag de bal gaf en zelf iets teruggetrokken speelde. Na een wat troef begin schroefde ADO Den Haag het tempo op. Mede hierdoor wist Ibrahim Zalouti tweemaal het doel wist te vinden en ADO Den Haag op voorsprong te zetten: 2-0. Die Haghe kon vervolgens met haar snelle spitsen nog iets terug doen, waardoor de wedstrijd continue spannend bleef. Uiteindelijk wist ADO Den Haag door doelpunten van Kenji de Ruiter en wederom Zalouti uit te lopen naar de uiteindelijke 3-5 eindstand.

SJC O9 - ADO Den Haag O9 4-17 (oefen)
De formatie uit Den Haag schoot uit de startblokken in Noordwijk. In de eerste tien minuten wist de ploeg van Roy de Geus al zes keer het net te vinden. Na rust werd er te gemakkelijk verdedigd waardoor SJC een doelpunt wist te maken. De Haagse ploeg denderde vervolgens door en wist deze wedstrijd vele kansen af te maken. Een hoofdrol was er voor Mick Buytelaar die vandaag als aanvoerder maarliefst vijf keer wist te scoren.