Hugo Botermans blijft ook volgend seizoen verbonden aan ADO Den Haag. De 20-jarige spits heeft woensdag zijn aflopende verbintenis met één jaar verlengd, waardoor hij tot medio 2021 vastligt in het Cars Jeans Stadion.

Botermans maakte in de zomer van 2015 de overstap van Alphense Boys naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag. De geboren Delftenaar doorliep verschillende jeugdelftallen met een behoorlijk doelpuntenmoyenne en werd vorig jaar overgeheveld naar Jong ADO Den Haag. Ook daar bewees Botermans een slimme en doelgerichte spits te zijn, met elf doelpunten en achttien optredens.

“Dit is natuurlijk een heel mooi moment voor mij. Ik ben er trots op dat ik weer een contract heb mogen tekenen bij deze mooie club”, zegt Botermans over zijn tweede verbintenis bij ADO Den Haag. “Ik ben een spits met een neusje voor de goal”, zo omschrijft het talent zichzelf. “Mijn doel is nu om zo snel mogelijk bij het eerste elftal aan te sluiten. Het zou geweldig zijn als ik volgend jaar al mijn steentje kan bijdragen aan ADO Den Haag 1.”

Eerder op woensdag tekende Evan Rottier al zijn eerste contract bij ADO Den Haag. Daarvoor wist de club ook al talenten als Sem Steijn, Emre Ates, Amine Essabri, Zakaria Amallah, Youri Schoonderwaldt en Danté Roethof aan zich te binden.

ADO Den Haag feliciteert Hugo met zijn nieuwe contract en wenst hem veel succes.

img 5723

lr191124llu9498