ADO Den Haag ziet veel toekomst in Yunus Emre Ates en heeft de jeugdspeler daarom voor meerdere jaren vastgelegd. De talentvolle centrale verdediger tekende vrijdag, in het bijzijn van zijn zaakwaarnemer en familie, zijn eerste contract. Het is een verbintenis voor 2,5 jaar, die zal lopen tot medio 2022.

“Dit is voor mij echt een mooi moment. Ik speel al vier jaar in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en het is mooi dat je dan beloond wordt”, zegt Ates, oud-speler van Haaglandia, tegen ADO TV over zijn contract. “ADO Den Haag is een mooie club met gezellige mensen en leuke trainers. Ik vind het een goede plek om mezelf te ontwikkelen. Daarnaast ben ik geboren en getogen in Den Haag. Ik vind alles mooi aan deze stad.”

img 4934
Van links naar rechts: Mohammed Hamdi (Algemeen Directeur ADO Den Haag), Emre Ates en Yalcin Zöhre (zaakwaarnemer)

Ates speelt dit seizoen bij de Onder 17 van trainer Rick Hoogendorp, maar mag ook al regelmatig zijn gezicht laten zien bij de Onder 19 van ADO Den Haag van coach Rob Penders. Dankzij zijn sterke ontwikkeling was er interesse vanuit het buitenland voor de speler, waardoor ADO Den Haag blij is dat het de Nederlands-Turkse verdediger heeft kunnen vastleggen.

ADO Den Haag wenst Ates veel succes in de komende periode.

Interview ADO TV met Emre Ates