Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag heeft  Algemeen Directeur Jan Willem Wigt van ADO Den Haag, met de overige leden van het bestuur Stichting Ontwikkeling De Aftrap, en Arjo Riedijk van Bouwmaatschappij Weboma en Willem van Mierlo van Van Mierlo Bouwgroep de handtekening gezet onder de overeenkomst voor de bouw van nieuwe accommodatie op jeugdcomplex De Aftrap in het Zuiderpark.

Ondanks dat de afspraken tussen ADO Den Haag en de bouwbedrijven Weboma en Van Mierlo nog niet met een handtekening waren bekrachtigd, begonnen de Westlandse bouwbedrijven enkele weken geleden al met de voorbereidingen die nodig zijn voor de realisatie van het nieuwe voetbalgebouw en het clubhuis. Wigt: “Omdat de afspraken duidelijk waren en Weboma een zeer betrouwbare partner is, was de eerdere start van de nieuwbouw geen probleem. En we hebben ook haast. We willen graag stappen maken met onze opleiding en de realisatie van de nieuwbouw is een enorme stap in het proces.”

Arjo Riedijk van Bouwmaatschappij Weboma toonde zich zeer verguld met de opdracht. “We zijn trots om na een jarenlang partnerschap met ADO Den Haag een bijdrage te mogen leveren aan de realisatie van het nieuwe sportcomplex De Aftrap.”

In het voorjaar van 2016 hoopt ADO Den Haag de nieuwe gebouwen in gebruik te kunnen nemen.