Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

StadMedia, de partner in OFF TV LED Boarding, is ook voor de komende drie seizoenen verbonden aan ADO Den Haag. Beide partijen kijken met volle tevredenheid terug op het eerste jaar van de samenwerking.

Bart de Boer, eigenaar van StadMedia: "Na onze prettige samenwerking het afgelopen seizoen, ben ik uiteraard erg blij met deze nieuwe commitment vanuit beide partijen voor de komende drie seizoenen. ADO Den Haag geeft ons de ruimte en het vertrouwen om potentiële bedrijven te benaderen voor de acquisitie van de OFF TV LED Boarding in het Kyocera Stadion. Dit vertrouwen heeft het afgelopen seizoen zijn vruchten afgeworpen. Ik kijk dan ook erg uit naar de komende drie jaar."

StadMedia was voordat zij in zee ging met ADO Den Haag ook al partner bij AZ voor de acquisitie van LED Boarding en Videowalls. Inmiddels hebben ook FC Volendam en Heracles Almelo hun vertrouwen in StadMedia geuit door samenwerkingen aan te gaan.

Wilt u als bedrijf adverteren op de OFF TV LED Boarding komend seizoen? Neem dan gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..