Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Smit’s Uien en het Hof van Berlijn zullen ook de komende twee seizoenen een Unit afnemen bij ADO Den Haag. De club is zeer verheugd dat deze twee bedrijven hun loyaliteit naar ADO Den Haag op deze manier laten blijken.

Smit's Uien is een begrip in Den Haag. Het familiebedrijf van de familie Smit is zich sinds 1976 gaan specialiseren in het schoonmaken van uien en sinds 1987 in het snijden en centrifugeren van uienblokjes en uienringen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de grootste leverancier van geschilde uien, uienblokjes en uienringen voor horeca, viswinkels en AGF. Smit’s Uien is al sinds het Zuiderpark verbonden aan ADO Den Haag.

Hof van Berlijn is het bedrijf van voormalig Algemeen Directeur Jan Willem Wigt. Door middel van de afname van de Unit toont hij nog steeds zijn betrokkenheid bij de club. ADO Den Haag waardeert dat zeer!