Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Op dinsdag 28 maart waren er 36 winnaars van de VriendenLoterij in het Kyocera Stadion aanwezig voor een Meet&Greet.

Zij kregen ’s ochtends een rondleiding door het stadion. Daarna konden de winnaars in een heerlijk zonnetje nog kijken naar een gedeelte van de training van het eerste elftal. Maar het leukste van de dag was ongetwijfeld de uitgebreide lunch met de selectie van ADO Den Haag. Na afloop kreeg iedereen een bal waarop ze alle handtekeningen van de spelers konden verzamelen. Na een gezamenlijke groepsfoto was de Meet&Greet afgelopen. Een geslaagde dag!

De VriendenLoterij steunt sinds 2005 de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Dit is mogelijk door de vele ADO Den Haag-supporters die met de VriendenLoterij meespelen. De helft van de inleg van degenen die de jeugdopleiding als goed doel kiezen, gaat rechtstreeks naar de opleiding. Meer informatie is te lezen op adodenhaag.nl/vriendenloterij.

Zie hieronder een impressie van de Meet&Greet