Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Speciaal voor de aftrap van het feestjaar '100 jaar De Stijl' zet het Gemeentemuseum Den Haag samen met ADO Den Haag het Kyocera Stadion tijdens en na de kraker tegen Feyenoord in de kleuren van Mondriaan: Geel, Rood en Blauw. ‘Wij hebben voor het Mondriaanjaar verschillende gebouwen in Den Haag zoals het Stadhuis ‘vermondrianiseerd’. Het leek ons een goed idee dat ook met het Kyocera Stadion te doen. Juist nu ADO Den Haag alle steun kan gebruiken moeten we als 1 man achter de club staan. Hopelijk inspireert het om in deze belangrijke wedstrijd drie punten te pakken’, alsdus zakelijk directeur Gemeentemuseum Den Haag Hans Buurman.

Het Gemeentemuseum Den Haag heeft al jaren een nauwe samenwerking met het ADO Den Haagmuseum en bij diverse projecten die gericht zijn op jongeren in de stad.

Bijschrift foto: Storky voor Victory Boogie Woogie, te zien in de tentoonstellingsvleugel Mondriaan & De Stijl
Piet Mondriaan, Victory Boogie Woogie, 1942-1944. Olieverf, tape, papier, houtskool en potlood op doek, 127,5 x 127,5 cm.
Bruikleen Instituut Collectie Nederland / Ministerie van OCW.