ADO Den Haag heeft donderdagmiddag een ingelaste oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam met 1-1 gelijkgespeeld. Op het Kasteel gebruikte trainer Fons Groenendijk, in een wedstrijd van drie keer dertig minuten, vooral zijn wisselspelers van het eerste elftal.

Erik Falkenburg maakte de enige Haagse treffer in het derde gedeelte van de wedstrijd. Voor Sparta maakte Brogno de openingstreffer.

Een tegenvaller voor ADO Den Haag was het uitvallen van Hennos Asmelash. De middenvelder raakte bij het maken van een overtreding geblesseerd aan de enkel en vertrok nog tijdens de wedstrijd voor onderzoek naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij verrekte enkelbanden heeft. Hoelang Hennos uit de roulatie zal zijn, is nog niet bekend. Ook Nick Kuipers maakte de wedstrijd niet af. Vlak voor het einde van het tweede gedeelte schoot het bij de verdediger in de lies. Kuipers was net hersteld van een blessure aan de lies.

Opstelling ADO Den Haag:
Coremans; David, Meissner, N. Kuipers (61. Pinas), B.Kuipers; Falkenburg, Asmelash (20. Van Kins, 61. Van Huffel), Gorter; Polley (61. Goppel), Lorenzen en Hooi.