Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

ADO Den Haag heeft de selectie versterkt met Erik Falkenburg. De 29-jarige Leidenaar tekent een contract voor twee seizoenen in Den Haag. Hij gaat spelen met nummer 30.

Falkenburg speelde de afgelopen twee jaar voor Willem II. Daarvoor kwam hij uit voor NAC, Go Ahead Eagles, NEC, AZ en Sparta. In Rotterdam speelde hij begin 2008 zijn eerste wedstrijden in het betaalde voetbal. In het totaal kwam Falkenburg, die als middenvelder en spits uit de voeten kan, 239 wedstrijden in de Eredivisie in actie waarin hij 55 keer trefzeker was.

Jeffrey van As, Manager Voetbalzaken van ADO Den Haag, is blij met de komst van Falkenburg. "Erik stond al geruime tijd op ons lijstje. Hij is een multifunctionele speler die zowel op het middenveld als in de voorhoede ingezet kan worden. En Erik kan goals maken. Kortom, een prima aanwinst voor onze club."

Falkenburg zal morgen (donderdag) voor het eerst meetrainen met de selectie van ADO Den Haag.

Hieronder het eerste interview van Falkenburg als speler van ADO Den Haag