Afgelopen vrijdag hebben we onze laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Het uitduel tegen Jong AZ was ook de laatste voor Dick Advocaat als trainer en Edwin Reijntjes als Algemeen Directeur van ADO Den Haag. Daarom willen we beide heren danken voor hetgeen zij voor ADO Den Haag hebben betekend. Alle focus gaat nu richting het komende seizoen.

visual advocaat

De laatste keer thuis: Dick Advocaat
Vrijdag 12 mei: ADO Den Haag - FC Dordrecht en Dick Advocaat's laatste thuiswedstrijd als hoofdtrainer van ADO Den Haag. Nadat hij in december vorig jaar het roer overnam als hoofdtrainer kende hij een fantastische start en een reeks van 11 ongeslagen wedstrijden. Het bracht ADO Den Haag weer tot leven en dicht bij een plek in de zo gewenste Play-Offs. Helaas is dat doel niet gehaald. Wel willen we onze dank uitspreken aan Dick Advocaat, een jongen van de stad en voormalig speler van de club, die na vele omzwervingen terugkeerde naar zijn eerste liefde als hoofdtrainer. Na zijn laatste thuiswedstrijd bedankte de club hem voor zijn bijdrage, de trainerskamer draagt ​​nu zijn naam. Bedankt Dick, voor wat je voor het voetbal hebt betekend!

trainerskamer1

Edwin Reijntjes
Edwin Reijntjes zal na dit seizoen vertrekken als Algemeen Directeur van ADO Den Haag. Reijntjes, die vanaf mei 2021 de taken overnam van Mohammed Hamdi, werd direct bij zijn aanstelling voor een enorme uitdaging gesteld. De club was technisch failliet en een nieuwe investeerder was noodzakelijk voor het voortbestaan van de club. Uiteindelijk werd die aandeelhouder gevonden in Bolt. Ondanks de initiële taak van Edwin Reijntjes om na de definitieve overname het stokje over te dragen is in samenspraak besloten daar nog één jaar aan toe te voegen. Die termijn is nu verstreken en zodoende zal Reijntjes de club gaan verlaten. Wij bedanken Edwin Reijntjes voor zijn betrokkenheid en inzet de afgelopen twee jaar en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.

lr210808llr3693 2

Komend seizoen
Vanaf nu zal alle aandacht uitgaan naar het volgende seizoen waarin belangrijke functies binnen de organisatie, waaronder die van de algemeen directeur en de technisch directeur, ingevuld worden. ADO Den Haag en haar aandeelhouder zullen snel bekend maken wie deze voor de club belangrijke functies op zich nemen.