Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Decathlon is een innoverende onderneming en heeft merken voor het genoegen van alle sporters.
Bij Decathlon, beleeft men met 78.000 medewerkers dagelijks een gemeenschappelijke ambitie: "het plezier en de voordelen van het sporten toegankelijk maken voor een zo’n groot mogelijk publiek". In alle landen waar Decathlon aanwezig is deelt de organisatie een sterke en unieke ondernemingscultuur die wordt versterkt door twee waarden: vitaliteit en verantwoordelijkheid.

Decathlon Den Haag wil zich ook maatschappelijk inzetten voor de stad Den Haag en de regio Haaglanden. In samenwerking met ADO Den Haag in de Maatschappij! Beide organisaties organiseerden bij de Decathon winkel op de Grote Marktstraat, een clinic voor kinderen uit Laakkwartier en Scheveningen, voor een groep G-voetballers en voor de ADO Den Haag OldStars, 60-plussers die een demonstratie 'walking football' gaven.