Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar

We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die u vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we u kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vindt u bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Albert Heijn en ADO Den Haag zijn overeengekomen de krachten van beide merken te bundelen en elkaar te versterken in de regio Haaglanden. Beide partijen zijn zowel op maatschappelijk als commercieel gebied de samenwerking aangegaan.

Samen Scoren in de Wijk

Albert Heijn zal in samenwerking met ADO Den Haag in de Maatschappij gaan 'Scoren in de Wijk'. Door de gehele regio zullen er middagen vol sport en spelplezier worden georganiseerd, waarbij er een rol is weggelegd voor maatschappelijke onderwerpen als gezondheid en participatie. Hiermee proberen beide partijen een bijdrage te leveren aan gezonde voeding voor alle jeugd in de regio en de bewustwording omtrent dit onderwerp.
De samenwerking betreft alle Albert Heijn winkels in: Den Haag, Pijnacker, Nootdorp, Delft, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Scheveningen en Rijswijk.