STEUN STICHTING ADO DEN HAAG IN DE MAATSCHAPPIJ

ADO Den Haag is een volksclub met een voetbalhistorie van ruim 110 jaar en is onlosmakelijk verbonden aan de stad Den Haag en haar regio. De club staat middenin de samenleving en organiseert al vele jaren een grote diversiteit aan sociaal maatschappelijke activiteiten, sinds september 2011 geborgd in de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Uitgangspunt van de Stichting is dat alle inwoners van de regio Haaglanden recht hebben op en toegang hebben tot gezond leven, educatie en participatie, waarmee zij zelf voor hun welzijn kunnen zorgen.

Met de aantrekkingskracht en het bindend vermogen van ADO Den Haag ondersteunt Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij maatschappelijke organisaties bij het realiseren van hun doelen op het gebied van de bevordering van gezondheid, participatie en educatie bij de inwoners van de regio Haaglanden. Dit doet zij samen met haar partners, samen met u! Dit alles onder het motto: EEN EEN-TWEETJE MET DE SAMENLEVING!

ACTIVITEITEN

Binnen de thema’s ‘gezondheid, ‘participatie’ en ‘educatie’ wordt een groot aantal maatschappelijke activiteiten georganiseerd waaraan elk jaar in samenwerking met scholen, wijkcentra, sportclubs en ziekenhuizen, honderden (jonge) mensen met verschillende achtergronden deelnemen.

De Blindentribune, Bewegen tegen Kanker, OldStars, De Held, ADO-fit, Playing for Success,de VO Voetbal League, ADO werkt en geRAAKt zijn slechts enkele voorbeelden van het brede scala aan activiteiten.

WORD PARTNER !

Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij levert samen met haar partners een bijdrage aan de toekomst van de mensen uit de regio Haaglanden. Zonder haar partners kan ADO Den Haag in de Maatschappij haar vele maatschappelijke activiteiten niet uitvoeren.

De laatste jaren is er nadrukkelijk voor gekozen partnerships aan te gaan. Organisaties die partner willen worden van de stichting dragen de gedachte achter de sociaal-maatschappelijk activiteiten en de stichting een warm hart toe. Zij leveren niet alleen een financiële bijdrage, maar krijgen ook de gelegenheid een inhoudelijke bijdrage te leveren als vormgever en/of naamdrager van een sociaal-maatschappelijke activiteit.

MAATSCHAPPELIJKE ERETRIBUNE

Word partner van ADO Den Haag in de Maatschappij en sluit met uw bedrijf aan bij de Maatschappelijke Eretribune. Dan beleeft u de wedstrijden van ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion en bouwt u tegelijkertijd samen met ons mee aan de toekomst van de regio Haaglanden! En u maakt deel uit van een netwerk van MVO-georiënteerde bedrijven en u krijgt alles te weten over de activiteiten van ADO Den Haag in de Maatschappij via onze themabijeenkomsten.
In een op te vragen brochure vindt u meer informatie over de mogelijkheden. Nog beter is om de mogelijkheden mondeling te bespreken. Er zijn drie partnerpakketten.

MAATSCHAPPELIJK PARTNER

De maatschappelijke partners steunen de stichting in twee projecten naar keuze, en ontvangen hiervoor bv. een ADO-fit programma voor werknemers, deelname aan verschillende bijeenkomsten, vier communicatiemomenten en vier toegangskaarten voor de reguliere thuiswedstrijden van ADO Den Haag op de Maatschappelijke Eretribune.

PROJECT PARTNER

Als projectpartner krijgt de partner o.a. twee toegangskaarten op de Maatschappelijke Eretribune, twee communicatiemomenten en deelname aan één project naar keuze.

NETWERK PARTNER

De status als netwerkpartner is gecombineerd met deelname aan bijeenkomsten van ADO Den Haag in de Maatschappij, één communicatiemoment en  twee toegangskaarten voor zes thuiswedstrijden op de Maatschappelijke Eretribune.

CONTACT

Interesse? Neem contact op met één van de twee projectleiders, Tim Oosterheert en Anton Nijboer, voor meer informatie, of het vrijblijvend maken van een afspraak om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 070 - 3054556
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 070 – 3054555