Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Maatschappelijk

STEUN STICHTING ADO DEN HAAG IN DE MAATSCHAPPIJ

ADO Den Haag is een volksclub met een voetbalhistorie van ruim 110 jaar en is onlosmakelijk verbonden aan de stad Den Haag en haar regio. De club staat middenin de samenleving en organiseert al vele jaren een grote diversiteit aan sociaal maatschappelijke activiteiten, sinds september 2011 geborgd in de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Uitgangspunt van de Stichting is dat alle inwoners van de regio Haaglanden recht hebben op en toegang hebben tot gezond leven, educatie en participatie, waarmee zij zelf voor hun welzijn kunnen zorgen.

Met de aantrekkingskracht en het bindend vermogen van ADO Den Haag ondersteunt Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij maatschappelijke organisaties bij het realiseren van hun doelen op het gebied van de bevordering van gezondheid, participatie en educatie bij de inwoners van de regio Haaglanden. Dit doet zij samen met haar partners, samen met u!

ACTIVITEITEN

Binnen de thema’s ‘gezondheid, ‘participatie’ en ‘educatie’ wordt een groot aantal maatschappelijke activiteiten georganiseerd waaraan elk jaar in samenwerking met scholen, wijkcentra, sportclubs en ziekenhuizen, honderden (jonge) mensen met verschillende achtergronden deelnemen.

De Blindentribune, Bewegen tegen Kanker, OldStars, De Held, Playing for Success, Scoren in de Wijk, Alleen Jij Bepaalt, de VO Voetbal League en Skills & School on Tour zijn slechts enkele voorbeelden van het brede scala aan activiteiten.

WORD PARTNER OF VRIEND!

Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij levert samen met haar partners een bijdrage aan de toekomst van de mensen uit de regio Haaglanden. Zonder haar partners kan ADO Den Haag in de Maatschappij haar vele maatschappelijke activiteiten niet uitvoeren.

De laatste jaren is er nadrukkelijk voor gekozen partnerships aan te gaan. Organisaties die partner willen worden van de stichting dragen de gedachte achter de sociaal-maatschappelijk activiteiten en de stichting een warm hart toe. Zij leveren niet alleen een financiële bijdrage, maar krijgen ook de gelegenheid een inhoudelijke bijdrage te leveren als vormgever en/of naamdrager van een sociaal-maatschappelijke activiteit.

MAATWERK

Met iedere partner maken wij graag afspraken op maat om tot een goede samenwerking en het beste resultaat te komen. Hieronder treft u een indicatie aan van hoe een partnership ingevuld kan worden:

MAATSCHAPPELIJK PARTNER

De maatschappelijke partners steunen de stichting met structurele inkomsten om de sociaal-maatschappelijke projecten op een hoog niveau uit te kunnen voeren. Hierbij moet u denken aan een samenwerking voor minimaal 3 jaar.

THEMA PARTNER

U kunt als thema partner een specifiek thema van ADO Den Haag in de Maatschappij ondersteunen voor één of meerdere jaren. ADO Den Haag in de Maatschappij zet in op de thema’s gezondheid, participatie en educatie.

PROJECTPARTNER

Als projectpartner wordt met uw bijdrage een door u gekozen project ondersteund voor één of meerdere jaren. Op de website vindt u een uitgebreid overzicht van de projecten per thema. Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toe.

VRIENDEN HEB JE NOOIT GENOEG!

Particulieren én organisaties kunnen vriend van ADO Den Haag in de Maatschappij worden en daarmee onze activiteiten steunen. De vriendschap gaat per 1 januari of 1 juli van het betreffende jaar in. Hiervoor betaald u een bijdrage van € 100 of € 250 per jaar.

CONTACT

Interesse? Neem contact op met projectleider Anton Nijboer voor meer informatie, of het vrijblijvend maken van een afspraak om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 070 – 3054555