Nieuws

Wil je jouw goede voornemens voor het jaar 2022 waarmaken en elke dag fit beginnen en eindigen? Investeer dan in jezelf en kom in beweging met het unieke leefstijlprogramma ADO-fit.

Terug van weggeweest!
Het leefstijlprogramma ADO-fit inspireert en motiveert je om meer te bewegen, om minder tijd zittend door te brengen en om gezonder te gaan eten. Je krijgt verschillende handvatten om tot duurzame gedragsveranderingen te komen. Uiteraard met steun van kwalitatieve ADO-fit coaches en andere ADO-fit deelnemers.   

Programma
Het programma bestaat uit 12 trainingen met onderwerpen zoals bewegen, voeding, rust en balans, de invloed van anderen en plezier in het volgen van een gezonde leefstijl. Een training heeft een duur van anderhalf uur. In de eerste helft wordt de theorie behandeld en in de tweede helft word je in beweging gebracht op het veld van ADO Den Haag. Het programma is samengesteld voor:

  • Supporters van ADO Den Haag
  • Mannen en vrouwen tussen de 20 en 67 jaar

Locatie
Alle trainingen vinden plaats bij het Sportpark Prinses Irene te Rijswijk (Schaapsweg 2) waar ook onze selecties trainen. Ook worden er twee 'speciale bijeenkomsten georganiseerd in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag.

Gezondheidsmetingen en resultaten
Voor aanvang van het programma wordt een algemene gezondheidscheck uitgevoerd door T.I.M. Fysiotherapie. Hierbij wordt onder andere lengte, gewicht, bloeddruk en knijpkracht gemeten. Vervolgens wordt dezelfde meting uitgevoerd na afloop van het programma, waarmee jouw persoonlijke resultaat van het programma inzichtelijk wordt gemaakt.

Aanmelden
Je kunt je via deze pagina inschrijven
*Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!