Nieuws

Op woensdag 20 oktober was er een speciale gast tijdens de training van ‘Leven als een ADO-Prof!’ op de Krajicek Playground Joubertplantsoen in Transvaal. Janet van Veen, werkzaam als Eventmanager bij Maatschappelijk Partner Menzis, was te gast bij de training om Leven als een ADO-Prof! eens mee te maken. Uit handen van de deelnemers ontving Janet het ingelijste jubileumshirt van ADO Den Haag in de Maatschappij.

Zoals elke woensdag stond er ook deze week een training ‘Leven als een ADO-Prof!’ bij één van de wijkteams op het programma. Ditmaal was de Krajicek Playground in Transvaal de thuishaven. Ondanks de vakantieperiode was het volledige team op komen dagen. Met Philip, die maandag 18 oktober was gestart bij de stichting stond er ook een nieuw gezicht voor de groep.

Wat de deelnemers niet wisten is dat er een ‘speciale’ gast was tijdens de training. Maatschappelijk Partner Menzis had eerder aangegeven dat zij graag de activiteiten van verschillende projecten willen meemaken om een goed beeld te krijgen van de impact die er gemaakt wordt door ADO Den Haag. Om deze reden was Janet van Menzis aanwezig. Na enkele minuten nam zij met veel enthousiasme de rol van assistent-trainer op haar!

Tenslotte kon ook Menzis in het zonnetje worden gezet. In kader van het 10-jarig bestaan van de stichting is een speciaal ingelijst shirt ontworpen, die Janet van de deelnemers ontving. Breed lachend in hun Menzis-hesjes gingen de deelnemers en Janet op de foto.

20 10 2021 lap joubertplantsoen 013

Via deze weg willen we Menzis (voorheen Azivo) bedanken voor de 10-jarige samenwerking vanaf de start van stichting ADO Den Haag in de Maatschappij.