Nieuws

De ADO Den Haag OldStars zijn al weer vijf trainingen op weg in het seizoen 2021-22! De aftrap was op donderdag 2 september en afgelopen donderdag vond een fittest plaats, uitgevoerd door T.I.M. Fysiotherapie. Ook hebben enkele OldStars al weer een toernooi gespeeld. KMD uit Wateringen had op 24 september de primeur.
Op 24 september waren tevens vele OldStars bij de wedstrijd ADO Den Haag – Roda JC om het 10-jarig jubileum van ADO Den Haag in de Maatschappij op de Maatschappelijke Tribune mee te maken.

Dit seizoen is er een nieuwe trainersstaf met hoofdtrainer Ronald Samson en assistent-trainers Isabelle en Esmée van ROC Mondriaan. John van der Helm verzorgt de warming-up!
De spelersraad, bestaande uit Peter, Wout, Berend en John, houdt de groep van ruim 30 deelnemers scherp en organiseert vele activiteiten tijdens het walking football seizoen.

De fittest van afgelopen donderdag gaf een goede eerste indruk van de fitheid van de 60-plussers. Vijfentwintig OldStars ondergingen de metingen en oefeningen. Slechts zeven OldStars waren afwezig vanwege blessures en/of vakantie. Over twee maanden volgt een tweede meting. Tevens ontvingen de deelnemers een nieuw ADO-tenue.

De reguliere trainingen vinden weer elke donderdagochtend plaats en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als lid. De ADO Den Haag OldStars trainen bij HVV Laakkwartier, liggend aan de Jan van Beersstraat.
Voor meer informatie over de ADO Den Haag OldStars kunt u terecht bij Anton Nijboer.