Op woensdag 22 september is het tweede traject van de ADO Den Haag Footcamp van start gegaan. De 38 deelnemers gaan de komende tien weken aan de slag met hun fitheid door een mix van voetbal- en bootcampoefeningen. Voor het komende traject van de ADO Den Haag Footcamp is het Sportpark Prinses Irene de thuishaven.

De deelnemers werden welkom geheten door Kees Brouwers (ADO Den Haag in de Maatschappij) die samen met stagiaires van het Mondriaan Lifestyle, Sport & Bewegen de trainingen verzorgt voor het komende traject. Tijdens deze trainingen zullen de twee diverse groepen werken aan hun lenigheid, stabiliteit, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. “Het belangrijkste is dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen”, aldus Brouwers. Elke training zal gefaseerd opgebouwd zijn met een warming-up, spelvorm en partijvorm. Na de training volgt een cooling down met rek- en strekoefeningen.

De twee groepen deden met veel enthousiasme en inzet mee aan de oefeningen wat resulteerden in een energieke training met gepassioneerde partijtjes, goede samenwerking, mooie goals en het verbranden van de nodige calorieën!

De ADO Den Haag Footcamp bestaat uit een reeks van tien trainingen van woensdag 22 september tot en met woensdag 1 december 2021. Daarna wordt weer een nieuwe reeks opgestart.