In het weekend van 11 – 13 juni 2021 vond de Special Olympics Nationale Spelen (SONS) in Den Haag plaats. Vanwege de beperkingen die Corona aan de organisatie had opgelegd, werden voor het eerst in de geschiedenis van de SONS trainingen aangeboden aan de voetballers met een verstandelijke beperking. Dus geen voetbaltoernooi maar leuke voetbaloefeningen die door de teams onderling werden uitgevoerd. Dus Alles Door Oefening!

Zo begonnen op zondag 13 juni om 12 uur de ADO Den HaaG-Storks met ‘bubbel’-voetbal in hun ‘eigen’ bubbel! Volop pret, vooral als de trainer omver wordt gekegeld!
Daarna volgden onder begeleiding van de vrijwilligers Milan en Riley onderdelen als tennisvoetbal, doelschieten, bal van de lat koppen, twee tegen twee, golfvoetbal, rondo en schieten op het gatendoek. Als laatste werd een onderlinge partij gespeeld als afsluiting van een fantastische dag. En alles onder het motto van ‘Meedoen? Natuurlijk!’

Tijdens de uitreiking van de medailles bedankte Sjouk namens ADO Den Haag de organisatie voor de gezellige en goed georganiseerde dag! Ook alle dank aan gastclub Die Haghe. De club nodigt alle teams uit om volgend jaar terug te komen en wil van dit voetbalevenement een jaarlijkse traditie maken. Dit voorstel werd met gejuich ontvangen!