Nieuws

Voor het nieuwe project ADO Den Haag voor Iedereen is Stichting Move gekoppeld als  samenwerkingspartner. Stichting Move gaat zich inzetten om samen met de kinderen hun wijk en stadsdeel een stukje mooier te maken. Met hun ‘Move in 1 dag’ – projecten ontdekken de deelnemers van ADO Den Haag voor Iedereen wat ze kunnen bereiken en welke impact ze kunnen hebben op hun eigen leefomgeving.

Move zoekt studenten!

Dit onderdeel van het project wordt begeleid door studenten. Wil jij naast je studie een maatschappelijke bijdrage leveren, je talenten ontwikkelen, je netwerk vergroten en daarmee werken aan je cv? Dan is dit project iets voor jou! Interesse? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meedoen aan andere projecten van Stichting Move? Kijk dan op https://www.stichtingmove.nl/wat-we-doen/

Over Stichting Move

Stichting Move realiseert duurzame verbindingen in de samenleving met verschillende maatschappelijke projecten die ontmoeting stimuleren. Met Move in 1 dag komen kinderen en studenten samen in actie voor hun omgeving, geven hun buurt een boost en leren elkaar en hun omgeving beter kennen. Move begon in 2009 als studenteninitiatief in Utrecht en is inmiddels landelijk actief. Al meer dan 17.000 kinderen en jongeren deden mee aan een Move-project.